Om klinikken

MK Fysioterapi er en privatklinik med mange års dedikation og erfaring. Klinikken ligger i hjertet af Slagelse med gode parkeringsmuligheder og elevator til klinikken, som er beliggende på tredje sal.

Hos MK Fysioterapi er motivationen at hjælpe mennesker og derfor kan du forvente at få den bedst mulige behandling og jeg sætter en ære i, at kigge på dine individuelle skader og behov, hvor du vil være i centrum og der vil blive lagt en individuel, progressiv behandlingsplan. Jeg arbejder i kombinationen af manuel behandling og træning – Derfor er alle, som kommer forbi klinikken brikspatienter i kombination med træningsoptimering. Min erfaring viser, at dette er den mest effektive vej til et succesfuldt forløb. 

Ved behov for videre udredning/scanning vil jeg vejlede og ”holde dig i hånden” hele vejen, så du ikke føler dig tabt mellem to stole. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på klinikken og afhjælpe dig med dine smerter og skader.

Mette Kærsgaard Nielsen

Jeg hedder Mette, er uddannet fysioterapeut i januar 2013 og indehaver af MK Fysioterapi. Jeg er opvokset i Slagelse og efter 10 år i København har jeg nu vendt næsen hjem igen. Igennem mine mange år som håndboldspiller fik jeg interessen for kroppen – både hos atleten, hvor optimering, skadesforebyggelse og hurtig/sikker rehabilitering er nøgleord, men også for den almindelige dansker, som ønsker at lave en mobil og smertefri dagligdag.

Når jeg ikke er at finde på klinikken, arbejder jeg med eliteidrætten, hvor jeg er med som fysioterapeut til kampe og udlandsturneringer. Derudover er jeg udekørende fysioterapeut, hvor jeg kører ind til klienter i København og behandler.

For mig er den manuelle del af behandlingen mindst ligeså vigtig som træningsdelen og derfor har jeg også taget adskillige kurser i klinisk undersøgelse og manuelle teknikker:

  • Sportsfysioterapi introduktionskursus
  • Sportsfysiotearpi, skulderkursus
  • Sportsfysioterapi, Styrke- og kredsløbstræning
  • Mulligan introduktionskursus
  • In house akupunktur-kursus
  • First-8 akupunktur-kurses i thorax (Lovpligtigt pr. 1. juli 2021)
  • ABC movement part II
  • Lynn Watson shouler curse level I.
  • Correction Academy manipulationskursus: Lumbal, Thorkal og cervical

Malene Møller Huscher

Jeg hedder Malene Møller Huscher, er uddannet fysioterapeut sommeren 2022. Jeg er opvokset i Slagelse, og bor her også sammen med min kæreste. Sport og bevægelse har altid været en stor glæde og en del af mit liv. At jeg igennem min krop kan udfolde og udtrykke mig uden at være begrænset, er for mig en stor lykke. En følelse af at være fri. Det er det jeg vil være med til, at give dig.

På klinikken behandler jeg div. problematikker i kroppen du måtte komme med. En af mine store kompetencer er fysiurgisk massage, og der varetager jeg en stor del af denne behandling på klinikken. Derudover har jeg del i flere hold, bl.a. efterfødselshold, seniorhold, optimeringshold og genoptræningshold.

Uden for klinikken arbejder jeg bl.a. med Slagelses Liga og 1. divisions hockey-herrer, hvor jeg er fysioterapeut til træning eller kampe. Desuden varetager jeg enkelte virksomhedsbesøg mhp. træning og- eller behandling.

Jeg glæder mig til at møde dig i klinikken.

Thea Ziegler Larsen

Jeg er 32 år og blev uddannet fysioterapeut i 2017 og har mange års erfaring med at have patienter i hænderne.

Manuel behandling er fantastisk til at lindre smerte, forbedre bevægelighed og fremme heling, hvorfor jeg brænder for at kombinere effektiv manuel behandling med skræddersyet træning. Jeg tror på, at denne kombination er med til at optimere resultater og skabe langvarige forandringer.

Jeg er energisk og altid fyldt med glæde, især når det kommer til mit arbejde. Det største øjeblik af glæde opstår, når jeg ser, hvordan du udvikler dig. Jeg er drevet af en dyb passion for at hjælpe mennesker med at nå deres fulde potentiale.

Jeg glæder mig til at se dig på klinikken!