Om klinikken

MK Fysioterapi er en privatklinik med mange års dedikation og erfaring. Klinikken ligger i hjertet af Slagelse med gode parkeringsmuligheder og elevator til klinikken, som er beliggende på tredje sal.

Hos MK Fysioterapi er motivationen at hjælpe mennesker og derfor kan du forvente at få den bedst mulige behandling og jeg sætter en ære i, at kigge på dine individuelle skader og behov, hvor du vil være i centrum og der vil blive lagt en individuel, progressiv behandlingsplan. Jeg arbejder i kombinationen af manuel behandling og træning – Derfor er alle, som kommer forbi klinikken brikspatienter i kombination med træningsoptimering. Min erfaring viser, at dette er den mest effektive vej til et succesfuldt forløb. 

Ved behov for videre udredning/scanning vil jeg vejlede og ”holde dig i hånden” hele vejen, så du ikke føler dig tabt mellem to stole. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på klinikken og afhjælpe dig med dine smerter og skader.

Mette

Jeg hedder Mette, er uddannet fysioterapeut i januar 2013 og indehaver af MK Fysioterapi. Jeg er opvokset i Slagelse og efter 10 år i København har jeg nu vendt næsen hjem igen. Igennem mine mange år som håndboldspiller fik jeg interessen for kroppen – både hos atleten, hvor optimering, skadesforebyggelse og hurtig/sikker rehabilitering er nøgleord, men også for den almindelige dansker, som ønsker at lave en mobil og smertefri dagligdag.

Når jeg ikke er at finde på klinikken, arbejder jeg med Team Skælskør-Slagelses ligabadmintonhold, hvor jeg er med som fysioterapeut til flere af deres kampe eller på virksomhedsbesøg, som har en virksomhedsordning hos mig eller ønsker ergonomisk vejledning af deres medarbejdere og deres arbejdsstillinger.

For mig er den manuelle del af behandlingen mindst ligeså vigtig som træningsdelen og derfor har jeg også taget adskillige kurser i klinisk undersøgelse og manuelle teknikker:

  • Sportsfysioterapi introduktionskursus
  • Sportsfysiotearpi, skulderkursus 
  • Sportsfysioterapi, Styrke- og kredsløbstræning 
  • Mulligan introduktionskursus 
  • In house akupunktur-kursus 
  • First-8 akupunktur-kurses i thorax (Lovpligtigt pr. 1. juli 2021)
  • ABC movement part II 
  • Lynn Watson shouler curse level I. 
  • Correction Academy manipulationskursus: Lumbal, Thorkal og cervical

Malene

Mit navn er Malene Møller Huscher, jeg er født i 1996, og jeg er uddannet fysioterapeut i sommeren 2022. Jeg er bosat i Slagelse sammen med min kæreste, og i min fritid bruger jeg meget tid på håndbold, løb og på min familie og venner.

Det har en kæmpe stor betydning for mig, at jeg har tid til mine klienter – tid til at lytte og være grundig. Det er præcis igennem nærværet, at jeg føler, at jeg kan gøre en forskel for dig. Den største glæde opnår jeg ved at se, at du flytter dig, fordi du bliver stærkere, mere smidig eller smertefri.

Jeg er som person meget smilende, energisk og omsorgsfuld. Jeg glæder mig til at møde dig i klinikken.