Samarbejdspartnere

Jeg samarbejder med flere klubber og foreninger i byen. Det betyder, hvis du er medlem af nedenstående klub eller forening, vil du kunne få behandling og træning hos mig til en favorabel pris.

Referencer

“Jeg har gennem mine forskellige sportsgrene desværre pådraget mig en del skader, som jeg senere hen har snakket med Mette omkring.

En KÆMPE tak skal lyde til Mette for, at have hjulpet mig gennem dette. Taknemmeligheden forsætter i dag, da hun hjælper mig med at forebygge evt. skader.

Jeg kan kun anbefale, at benytte sig af Mettes ekspertise, m du så er skadet, frygter en skade eller bare vil sikre dig mod skader. SEKS STJERNER herfra.”

Niklas Hornshøj, triatlet og tidligere cykelrytter.


“Jeg startede på et knæhold hos MK Fysioterapi fordi jeg har slidgigt i mine knæ. Hurtigt fandt jeg ud af at Mette er meget kompetent og har erfaring med hvad jeg skulle træne. 

Hun fokuserer på den enkelte og hjælper igennem et forløb via øvelser og individuel behandling. Jeg har fået det meget bedre og behøver ikke tage smertestillende piller hele tiden. 

Nu går jeg på Mettes seniorhold for at holde knæene ved lige. Træningen foregår på små hold og der er plads til humor, smil og latter og vi går altid derfra med et smil på læben.

Jeg kan meget anbefale MK Fysioterapi. Mette er den bedste, dygtigste fysioterapeut jeg har oplevet.”

Doris Hansen.


“Jeg fik anbefalet MK Fysioterapi af en kollega, da jeg i flere uger havde haft en overbelastning i knæet. Indenj eg kom til Mette, havde jeg set andre behandlere uden at mærke nogen forbedringer. Mette kunne med det samme konstatere, at jeg var blevet fejldiagnosticeret og gav mig derfor nye øvelser og en ny plan. Siden jeg startede ved Mette, har jeg kunnet mærke store forbedringer. Udover at være dygtig til sit arbejde, er hun også meget investeret i hendes kunder og står til rådighed hele døgnet, hvis man har spørgsmål. Derfor kan jeg kun anbefale MK Fysioterapi, hvis man vil have en sød, fleksibel og kompetent behandler.”

Clara Graversen, professionel badmintonspiller på landsholdet. 


Mit forløb hos Mette har været super godt og effektivt. Hun er ikke blot dygtig til sit arbejde, men altid nem at komme i kontakt med og hun er villig til at gå den ekstra mil for dig. Jeg var meget glad og tilfreds for det samarbejde vi havde og de ting hun hjalp mig med.

Sara Thygesen, Dansk badmintonspiller på landsholdet og OL-atlet.

Jeg har haft Mette som fysioterapeut pga. Slidgigt i ryggen, hvor jeg næsten ikke kunne gå. Det fik Mette rettet op på, så jeg kunne gå igen uden smerter.

Helle Hansson.

Mette er min foretrukne fysioterapeut. Træning og behandling med hende er skyld i at jeg ikke længere har ondt i mine knæ. Selvom jeg bor 2 timer væk fra hende, er det altid hende jeg vil komme til, når jeg har ondt i kroppen.

Karin Lynghoff.

Jeg var i et forløb hos Mette med en skulderskade, og inden for få måneder føltes det som om jeg havde fået min anden arm tilbage igen. Jeg følte mig i gode hænder under hele forløbet, allerede efter første behandling. Mette vidste med det samme hvorhenne mine ømme trykpunkter var, der kunne hjælpe med mine smerter og ubehag. Træningsniveaet og øvelserne blev tilpasset mit niveau, styrke og træningsform. Efter forløbet har jeg kunnet gøre ting med min skulder igen, som jeg ikke har kunnet gøre ordentligt i over 10 år.

Jeppe Hansson.

Min læge havde sendt mig til operation for nyt knæ. Heldigvis blev jeg anbefalet Mette og hun har hjulpet mig så meget, at jeg endte med at aflyse min operation og har nu ingen smerter. Tak for hjælpen, Mette.

Stén.

Jeg har skoliose og har i mange år haft ondt i min ryg. Mettes behandling og akupunktur hjælper mig så meget, at jeg ikke længere har dårlige dage med ondt i ryg og ben.

Karen Skibsgaard.

Jeg havde en golfalbue efter at have spillet meget golf. Det hjalp Mette mig lynhurtigt med, så jeg igen kunne komme ud på greenen igen.

Mikael.